2. LİGE İYİ BAŞLADIK

EFELER ANKARA’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ : 3-2

Çorum’un erkeklerde, voleybol liglerinde tek temsilcisi olan Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı ilk maçında Yedidağspor’u 3-2 yendi.

Temsilcimiz, bugün saat 14:30’da Türkiye Voleybol Federasyonu Beştepe Voleybol Salonun’da Ankara Yedidağ spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

İlk seti 25-20 kazanan temsilcimiz ikinci seti 22-25 kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen üçüncü seti 24-26 kaybeden temsilcimiz dördüncü seti 25-14 farklı kazanarak setleri yeniden eşitledi. Uzatma setini 15-8 alan Sungurlu’nun Efeleri, maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Sezonun ilk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söylyen Voleybol Baş Antrenörü Mustafa Özemir, “Voleybol ve diğer takımlarımızın oluşmasında bize sonsuz destek veren Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner’e ve Kulüp başkanımız sayın Bahri Sezen’e teşekkür ediyoruz. Hedefimiz ilçemizi en güzel şekilde temsil etmektir” ifadelerini kullandı.

Önceki SUNGURLU EFELERİ TÜRKİYE LİGİNE BAŞLIYOR